Ohrid 2018

Spoštovani udeleženci festivala ”Slovenija na Ohridu 2018”

Od prve ideje o slovenskem festivalu ”Slovenija na Ohridu” je minilo že kar nekaj časa in ko se danes ozreva nazaj, se želiva v prvi vrsti zahvaliti Vam, spoštovani predstavniki nastopajočih skupin in seveda vsem Vašim članom, ki vsako leto pripomorete k temu, da naša ideja o Sloveniji na Ohridu pade na plodna tla. Resnično Hvala vsakemu izmed Vas, ki ste pridali svoj delček v mozaik uspešne predstavitve naše Slovenije na Ohridu, Balkanskem biseru. Ob tej priložnosti se vam v imenu celotne ekipe opravičujemo tudi za vse neljube težave, katere smo se po najboljših močeh trudili reševati. Vreme nam žal ni služilo, prepričani pa smo, da ste kljub temu iz Ohrida odnesli lepe spomine, bogate izkušnje in nova poznanstva.

Upava, da se naša pot tu še ni zaključila in želiva, da se naša skupna zgodba nadaljuje tudi v prihodnjih letih. Festival Slovenija na Ohridu se seveda vrača znova v letu 2019, projekt ”Slovenija v …….” pa širimo tudi v druge države, v druga mesta, o čemer boste obveščeni preko naše administracije. Že v letošnji jeseni tako nadaljujemo s festivalom Slovenija nad Ohridom 2018 in Slovenija v Slavoniji 2018, v naslednjem letu pa odpremo še kakšno novo lokacijo za soustvarjanje slovenske kulturne pravljice.

Želiva vam obilico uspehov pri vašem nadaljnjem delu in Hvala Vam iz srca, da ste bili del te zgodbe, zgodbe z naslovom ”Slovenija na Ohridu 2018”

Prijeten preostanek poletja in vse dobro,

Direktor festivala, Aleš Breznikar in koordinatorka festivala, Tadeja Rozman

<

Leave a Comment